1111 Budapest, Vak Bottyán u. 6.Mobil: +36 20/437-1564E-mail: buddhistaegyhaz@gmail.comFacebookYouTubeBuddha TV

Drukpa Kagyü Buddhista Egyház

MAGYARORSZÁGI
DRUKPA KAGYÜ
BUDDHISTA KÖZÖSSÉG

2024. március 11., hétfő

Medicin Buddha I. A Belső öngyógyítás ösvényén 1. rész 2 napos tanfolyam

Medicin Buddha I. A Belső öngyógyítás ösvényén 1. rész /a 2 napos tanfolyam meg lesz tartva !! / Időpont: 2024.04.27-28. szombat- vasárnap 9.00.-17.00.


2 napos időpontja :2024.04.27-28. szombat vasárnap
Jelentkezés: https://www.buddhistaegyhaz.hu/tanfolyamok/medicin_buddha

Medicin Buddha I. - A Belső öngyógyítás ösvényén 1. rész - 2 napos tanfolyam


Energetikai gyakorlatok, amelyek mind a test és tudat-energiával foglalkoznak. Ebben az öngyógyító kurzusban buddhista, tibeti, keleti, orosz, sámánisztikus és más Magyarországon nem ismert öngyógyító gyakorlatok elsajátítása páros gyakorlatokkal és önállóan gyakorlással megtanulható. Megismerik a vizuális öngyógyító meditációkat, buddhista öngyógyító mantra gyakorlatokkal felfedezik és tapasztalatokat szereznek és megtanulják az öngyógyító képességet használni. Gyakorlatokkal felfedezik a csakrákat és az energetikai pontokat tudják használni, érezni, kezelni. Karmikus betegségek felismerése, betegségek kezdetének öngyógyítása az időben: a múltban és jelenben. Hét energiatest 7 szintes öngyógyításból 4-es energiatestig ezen a két napon tanulható meg előképzettség nélkül. Megtanulják a csakrákat és 108 energetikai pontot használni. Jegyzeteket adunk.

Időpontok: a programok táblázatában meghirdetve, https://www.buddhistaegyhaz.hu/oktatasi-idopontok
Helyszín: Magyarországi Drukpa Kagyü Buddhista Közösség, 1111 Budapest, Vak Bottyán út 6.
Tanfolyam díja: 50.000 Ft / fő
Kedvezményes díj: tagoknak, külső pártoló tagoknak, nyugdíjasoknak, diákoknak, munkanélkülieknek, gyesen lévőknek: 40.000 Ft
A tanfolyam min. 10 fő jelentkezésekor indul.
Buddhista tanító: Koppány Láma
Információ: buddhistaegyhaz108@gmail.com
Telefon: +36 70 238 8933



Medicin Buddha II. - A Belső öngyógyítás ösvényén 2. rész - 2 napos tanfolyam

A következő II. tanfolyamon, ami fél év múlva lesz a 7 szintből az 5,6,7-es szintig tanulható meg. Titkos és belső energetikai gyakorlatok és tanitások páros gyakorlással. Energetikai gyakorlatok, amelyek mind a test és tudat-energiával foglalkoznak ebben a öngyógyító kurzusban buddhista, tibeti, keleti, orosz, sámánisztikus és más Magyarországon nem ismert öngyógyító gyakorlatok elsajátítása, páros gyakorlatokkal és önállóan gyakorlással megtanulható. Megismerik a vizuális öngyógyító meditációkat, buddhista öngyógyító mantra gyakorlatokkal felfedezik és tapasztalatokat szereznek és megtanulják az öngyógyító képességet használni. Gyakorlatokkal felfedezik a csakrákat és az energetikai pontokat tudják használni, érezni, kezelni. Karmikus betegségek felismerése, betegségek kezdetének öngyógyítása az időben: a múltban és jelenben. Hét energiatest 7 szintes öngyógyításból 5-6-7-es energiatestig ezen a két napon tanulható meg. Titkos és belső energetikai gyakorlatok és tanitások páros gyakorlással. Megtanulják a csakrákat és 108 energetikai pontot használni. További gyakorlatok: légzőgyakorlatok, tibeti jóga gyakorlatok, tibeti moxa terápia, tibeti energetikai és öngyógyászati alapok. Jegyzeteket adunk.

Jelentkezhet: ha elvégezte: Medicin Buddha I. tanfolyamot
Időpontok: a programok táblázatában meghirdetve: https://www.buddhistaegyhaz.hu/oktatasi-idopontok
Helyszín: Magyarországi Drukpa Kagyü Buddhista Közösség, 1111 Budapest, Vak Bottyán út 6.
Tanfolyam díja: 50.000 Ft / fő
Kedvezményes díj: tagoknak, külső pártoló tagoknak, nyugdíjasoknak, diákoknak, munkanélkülieknek, gyesen lévőknek: 40.000 Ft
A tanfolyam min. 10 fő jelentkezésekor indul.
Buddhista tanító: Koppány Láma
Információ: buddhistaegyhaz108@gmail.com
Telefon: +36 70 238 8933

Legújabb hírek

Rólunk

Buddhista közösségünk a nemzetközi Nepáli-Bhutáni Buddhista Drukpa Kagyü közösség tagja. Szellemi tanítónk és mentorunk Tiszteletreméltó Khenpo Kalsang. „Minden ember Buddha természetű, a hívő - gyakorló dolga, hogy önmagában felismerje a Buddhát.”

Hírlevél

Jelentkezzen hírlevelünkre, hogy értesülhessen legújabb programjainkról, rendezvényeinkről.

Látogatók száma: 5 285 462 fő, jelenleg: 2 fő. Ma eddig: 223 fő

Copyright 2020 Magyarországi Drukpa Kagyü Buddhista Közösség.